منتدى عشاق كوريا
اهلا وسهلا فيك في منتدى عشاق كوريا

اذا كنت زائر فتفضل في التسجيل

واذا كنت عضو فتفضل في الدخول

مع الشكر ادارة عشاق كوريا
منتدى عشاق كوريا
اهلا وسهلا فيك في منتدى عشاق كوريا

اذا كنت زائر فتفضل في التسجيل

واذا كنت عضو فتفضل في الدخول

مع الشكر ادارة عشاق كوريا
منتدى عشاق كوريا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


ملتقــى لمحبيــن كوريـــا والكـــي بــــوب  
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
قانون جديد للمنتدى "العضو صاحب المشاركات القليله يتم انذاره واذا لم يكثر من المشاركات سيتم طرده او اقصائه من علبه الدردشة" واتمنى من كل الاعضاء دعم هذا الاقتراح الرائع المدير ... Love Yoona
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  MWkW1
على كل الاعضاء تقليص عدد تواقيعهم الي ثلاث تواقيعك كحد اقصى ويرجى ان تكون التواقيع بحجم متوسط او صغير من اجل تحسين مظهر المواضيع
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  HeZe1
ممنوع منعا باتا وضع رابط  او اسم اي منتدى اخر في الرسائل او في علبه الدردشه او في موضوع واي شئ اخر وستكون العقوبه للمخافين الطرد فورا
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  HeZe1
ممنوع التكلم في الدين او السياسه او الاساءة الى احدى الديانات او الاساءه او جرح احد الاعضاء وستكون العقوبه هي معاقبة العضو لمدة اسبوع
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  HeZe1
ممنوع وضع اكثر من صورتين في تعليق العضو (ه) ويفضل ان تكون الصوره بحجم صغير وكذلك صور المغني والمغنيه المفضلين يجب ان تكون بحجم 300 - 150 بيسكل ولمن لا يعرف مراجعه الاداره او المصممين
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  HeZe1
يجب ان تكون الردود ذات صله بالموضوع وان تكون محور نقاش وممنوع وضع ردين متتاليين في نفس الموضوع وكذلك تكرار الرد مرتين
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  HeZe1

 

 طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mika modotaka
كوري نشيط
كوري نشيط
avatar


انثى
الفرقه الرجاليه المفضلة : Super Junior
الفرقه النسائيه المفضة : Girls Generation
القوس
البلـــد : فلسطين
عدد المساهمات : 1322
مقدار الون : 4117
تاريخ الميلاد : 14/12/1998
تاريخ التسجيل : 14/05/2012
العمر : 25
العمل/الترفيه : korea

طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  Empty
مُساهمةموضوع: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه    طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه  Empty19/8/2012, 11:16 pm


بسم الله الرحمن الرحيم

المكونات:

بطاطس مقطعه شرائح زى الشيبس بس اتخن حبه صغيرين
علبه كريمه 200 جرام
معلقتين صلصه
شوربه
لحمه مفرومه
بصل وفصين ثوم
فلفل اخضر وطماطم وبقدونس

الطريقه:

اولا قطعى البطاطس وملحيها وسيبيها على جنب

حطى البصل المقطع على النار


بعد مايبدء البصل يذبل ويصفر اضيفى فصين الثوم المفرومين ناعم وبعد شويه اضيفى الفلفل الاخضر المقطع صغير


بعد مايذبل الفلفل اضيفى اللحم المفروم وحطى الملح والفلفل ورشه قرفه وكمون وزعتر ناشف وبهارات مشكله ولما يستوى اضيفى اخر شئ البقدونس والطماطم المقطعين


جهزى كمان الشوربه عليها مكعب مرقه ولما غليت ضفت عليها علبه الكريمه ومعلقتين الصلصه


نبدء نجهز الطبقات



نرص اول طبقه بطاطس


وفوقها اللحم المفروم


وبعدين طبقه بطاطس كمان

واخيرا ضيفى الشوربه والكريمه شويه شويه

غطيها بورق القصدير ودخليها في فرن حامى تاخد تقريبا ساعه ونص

الصينيه طلعت من الفرن

نسيت اقولكم ان اخر عشر دقايق تشيلى الورق عشان الوجه يحمر
شهية طيبة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه
» طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه
» عجينة البطاطا باللحم
» اقراص البطاطا المحشوه باللحم رووووووووعه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى عشاق كوريا :: منتدى عام :: قسم الطبخ-
انتقل الى: